A   C L A S S I C


HUIDVERZORGING   RIJPE HUID

A CLASSIC is een essentiële bouwsteen voor het lichaam en de huid. Even onmisbaar is deze vitamine als een functionele drager en stimulator voor de huid. A CLASSIC beïnvloedt de collageenstructuur en de enzymactiviteit van de ouder wordende huid. Vooral de RETINOL gebruikt door KLAPP heeft een extreem effectief effect op de gereduceerde reparatiemechanismen. De RETINOL THERMO-cabinebehandeling en de voortzetting van de zorg thuis geven de huid frisheid en volheid.
KLAPP A CLASSIC ondersteunt de beschermende functie van de huid. Volwassen gezichtscontouren kunnen in een stevige, geconsolideerde vorm worden gebracht.

CREAM

50 ml


Rijke creme voor de verzorging van een rijpe, veeleisende huid. A CLASSIC ondersteunt de reparatiemechanismen en stimuleert de vorming van collageen. Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen. Natuurlijke vochtinbrengende factoren behouden een uitgebalanceerd vochtgehalte.

CREAM ULTRA

50 ml


Hoogwaardige dagcrème met de revitaliserende eigenschappen van vitamine A palmitaat en het verzachtende effect van D-panthenol en allantoïne. Voor alle volwassen atrofie gevoelige huidtypes met natuurlijke zonlichtbescherming. Perfecte make-up foundation.

EFFECT MASK

50 ml


Lichte gelmasker met liftend effect voor intensieve hydratatie van de gestreste huid. Een complex van actieve bestanddelen van AIoe Vera, vitamine A, E en F hydrateert en beschermt tegen vrije radicalen.