A R O M A   S E L E C T I O N


HUIDVERZORGING   ELKE HUID


Een buitengewoon zorgritueel voor elk huidtype. De serie, bestaande uit drie maskers en een peeling, is de perfecte voorbereiding voor opvolgende verzorgingsproducten. De geselecteerde geuren hebben een positief effect op het innerlijke welzijn en laten het dagelijks leven vergeten.

COFFEE CREAM PEELING

50 ml


De COFFEE CREAME PEELING is geschikt voor een zachte reiniging van de huid. Het aangename aroma van koffie en de fijne peeling parels ontdoen de huid van dode huidcellen, verfijnen het uiterlijk van de huid en zorgen voor een ontspannend zorgritueel.

LAVENDER CALMING MASK

50ml


Het masker met aangename lavendelgeur heeft een balancerende werking. Rood geworden en gestreste huid wordt gekalmeerd. Geirriteerde en ruwe huid kunnen ook worden tegengegaan. Je huid teint wordt gelijkmatiger en krijgt zijn oorspronkelijke soepelheid terug.

LEMONGRASS DETOX MASK

50ml


Vermoeide en gestreste huid wordt gereinigd en gerevitaliseerd met behulp van citroengras. Het antioxiderende effect zorgt ervoor dat de huid kan ademen en kan zichtbare tekenen van huidvermoeidheid verlichten. Het masker geeft uw huid de nodige energie terug en biedt een ideale basis voor verdere zorg.

ORANGE COCONUT EFFECT MASK

50ml


De huid wordt in het dagelijks leven belast door stress en zonnestralen. Het revitaliserende masker met sinaasappel-kokosnoot aroma hydrateert niet alleen, maar beschermt de huid ook tegen negatieve milieu-invloeden en versterkt het immuunsysteem.