C   P U R E


HUIDVERZORGING     ALLE HUIDTYPEN     ELKE LEEFTIJD


Geselecteerde, op elkaar afgestemde ingrediënten verlenen de huid veerkracht, elasticiteit en hydratatie. Een verzorging met een kalmerende, uitgebalanceerde en antibacteriële werking. De huid ziet er glad, zacht en fris uit!
Ideale make-up foundation.

CREAM COMPLETE


Een rijke gezichtscrème met vitamine C en natuurlijke oliën voor de verzorging van een veeleisende en droge huid. Ideaal als nachtverzorging.

FLUID

50 ml


Een licht vochtinbrengende vloeistof met vitamine C, hyaluronzuur en aloë vera voor de verzorging van de normale en vochtarme huid.

FOAM CLEANSER

200 ml


Een verkwikkende vitaminecocktail met antioxiderende werking van extracten van vijgen, ananas, banaan, kiwi, druif, bessen en granaatappel met de zoete geur van essentiële bloedsinaasappelolie voor de voedende reiniging van het gezicht, de nek en het decolleté of als een verfrissend doucheschuim.

FOAM PEELING

50 ml


Het exotische enzym activeert op een biologische natuurlijke manier, het reinigen van de huid van afgestorven cellen. Ananas, citroengras en bloedsinaasappelolie en vitamine C verversen en revitaliseren de teint en bereiden de huid efficiënt voor op een verdere inname van actief ingrediënten.