C L E A N   &   A C T I V E


REINIGiNGSSERIE    ALLE HUIDTYPEN    ELKE LEEFTIJD


Bij het gebruik van CLEAN & ACTIVE van KLAPP, gaan de poriën van de huid open en kunnen de actieve ingrediënten van de daaropvolgende verzorging optimaal door de huid worden opgenomen en direct worden getransporteerd naar waar ze moeten werken.

CLEANSING GEL

250 ml


Zachte reinigingsgel voor het grondig en moeiteloos verwijderen van vuildeeltjes, huidafscheidingen en make-up.

CLEANSING LOTION

250 ml


Soepele, delicate reinigingsmelk. Verwijdert grondig vuildeeltjes, huidafscheidingen en make-up.

CREAM PEELING

50 ml


Crèmepeeling met microfijne schurende deeltjes voor een speciale reiniging van de huid. Verwijdert op een zachte manier onzuiverheden en dode huidcellen. En maakt werkzaam opnemen van de later aangebrachte zorgstoffen mogelijk. De huid krijgt een heldere, stralende uitstraling.

Herenhuid Droge huid (vetarm)

ENZYME PEELING

50 ml


Enzym Peeling is een speciaal, zeer werkzame op enzymen gebaseerd reinigingsproduct. Dode huidcellen en eelt worden opgelost. De activiteit van de talgklier wordt genormaliseerd en het werkt antibacterieel. Het verheldert de huid, maakt ze ontvankelijker en zorgt voor het effectief opnemen van de verzorgingsstoffen in de epidermis. De huid voelt weer glad en soepel aan.

EYE MAKE-UP REMOVER

100 ml


Zacht tweefasig product voor het reinigen van het gevoelige gebied rond de ogen. Verwijdert oog make-up grondig en voorzichtig. De actieve ingrediënten allantoïne en panthenol kalmeren en verzorgen de huid, het vermogen om te regenereren wordt verbeterd.

Goed schudden voor gebruik, met een wattenschijfje opzetten en de ogen voorzichtig reinigen.

TONIC WITHOUT ALCOHOL

250 ml


Zacht, alcoholvrij tonicum. Neutraliseert de huid en heeft een kalmerend effect. Vooral geschikt voor de droge en gevoelige huid.