H Y A L U R O N I C


HUIDVERZORGING   ALLE HUIDTYPEN      ELKE LEEFTIJD


In alle Hyaluronic Multiple Effect-producten wordt Hyaluronzuur gebruikt in moleculen van verschillende groottes. Hierdoor kan het actieve ingrediënt de verschillende lagen van de huid binnendringen, waar het zijn effect optimaal kan ontplooien.

Hyaluronzuur beschikt over een intens vochtbindend vermogen en verhoogt daardoor de vochtafzettingen in de verschillende huidlagen. Het werkt ook als een vulmiddel voor intensieve rimpelvereffening. Naast dit vochtbindende vullingseffect bevordert hyaluronzuur de stimulatie van celvernieuwing en bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen. De elastische en collageenachtige vezels worden gestabiliseerd en gestimuleerd om te regenereren.

DAY & NIGHT CREAM

50 ml

Intens hydraterende dag- en nachtcrème. 3-voudige actieve hyaluronzuurcomplexen werken in een intelligent meertrapssysteem en laten het hyaluronzuur met een vertraging in verschillende niveaus van de bovenhuid vrijkomen. Kostbare druivenpitolie, rijk aan antioxidanten, evenals jojoba-olie en squalaan vervolledigen deze samenstelling van de werkzame stof. De huid ziet er visueel gladder, voller en steviger uit.

MASK

50 ml


Een uitzonderlijk masker met 4-voudig actief hyaluronzuur en exclusieve oliën voor het hydrateren en verstevigen van de huid. Zichtbare tekenen van huidvermoeidheid vervagen naar de achtergrond, de huid wordt gerevitaliseerd, het krijgt een natuurlijk stralende en egale teint.