K I W I C H A


HET GOUD VAN DE INKA´S


VERZORGT UW HUID NATUURLIJK. BDIH-GECERTIFICEERD


Kiwicha, het goud van de inka´s – opnieuw ontdekt:

Amaranthus caudatus, eens het hoofdvoedsel van de inka´s, wordt in het Quechua, de taal van de Anden-inka´s, kiwicha (spreek uit als kee-wee-cha) genoemd. Het werd als heilig beschouwd en gebruikt als offer voor de zonnegod, een toonbeeld voor schoonheid en elegantie.

Kiwicha is ontwikkeld voor de gevoelige, vochtarme tot droge en rijpe huid. Natuurlijk plantaardig, gluten-vrij, vrij van PEG´s, mineralen- en siliconenolies. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. Dermatologisch getest.

CLEANSING CREAM

125 ml


Rijk, romig, gemakkelijk te verspreiden. Met Amarantus caudatus, Sacha Inchi-olie, acai-fruitsap en aloë vera: lost make-up en vuil op, reinigt zachtjes, laat zich aangenaam afwassen en bereidt de huid voor op verwennende zorgrituelen.

COCOA CREAM PEELING

50 ml


Voorbereiding op antiverouderingszorg: met Amaranthus caudatus, Sacha Inchi-olie en Cocoa Exfoliator als natuurlijk exfoliërend lichaam, afkomstig van de chocoladeachtige geuren van de cacaoboon. Kan de dode huidcellen verwijderen en helpen de poriën en de huidreliëf te verfijnen.

DAY CREAM

50 ml


Aangenaam en gemakkelijk te verspreiden, het versmelt met de huid. Het beschermt gedurende de dag tegen milieu invloeden en houdt het zacht en delicaat. Anti-aging voor een ongelofelijke mooie huid: met Amaranthus caudatus, acai fruitsap, aloë vera en jojoba-olie. Ook ideaal als make-up foundation.

EYE CONTOUR CREAM

15 ml


Lichte vloeibare crème, voor een frisse en jong uitziende oogzone, met optimaal op elkaar afgestemde werkstoffen die elkaar aanvullen: Amaranthus caudatus, acai fruitsap, aloë vera en shea boter. Aangenaam te verspreiden, vooral voor de gevoelige, gevoelige huid rond de ogen.

NIGHT CREAM

50 ml


Reichhaltig und geschmeidig. Mit Amaranthus caudatus, Sacha Inchi-Öl, Acai-Fruchtliquid, Aloe Vera und Jojobaöl. Für erholte Ausstrahlung, neue Frische, verbesserte Hautdichte und Geschmeidigkeit. Wird wegen ihrer entspannenden Eigenschaften gut von der Haut aufgenommen. Lässt die Haut am Morgen ausgeruht und strahlend erwachen.Rijk en soepel. Met Amaranthus caudatus, Sacha Inchi olie, acai fruitsap, aloë vera en jojoba-olie. Voor een verfrissende uitstraling, nieuwe frisheid, verbeterde huiddichtheid en soepelheid. Het wordt goed door de huid opgenomen vanwege de ontspannende eigenschappen. Laat dat de huid 's morgens uitgerust en stralend wakker worden.

OVERNIGHT CREAM MASK

50 ml


Nachtcrème en crème masker in een product, dat 's nachts kan werken. Aangenaam ook voor de oogcontour. Met Amaranthus caudatus, cupuaçu-boter van witte cacao en Cassia Alata, voor vitaliserendebescherming van cellulair DNA. Kan helpen bij het verminderen van celbeschadiging, het zelfherstellende vermogen van cellen en weefsels handhaven en veroudering en rimpels van de huid tegengaan.

TONING WATER

125 ml


Geurvrij en mild, met Amaranthus caudatus, Acai fruitsap en kamille. Verfrist de huid met reinigende effecten, wordt goed opgenomen en vervolmaakt de reinigingsroutine.