P R O B L E M   S C I N   C A R E


HUIDVERZORGING ONZUIVERE, VETTIGE HUID


Purus = Rein, Sanus = Gezond, Cutis = Huid


Nieuw is de talgregelaar ASEBIOLÒ BT 2, die is opgenomen in alle producten van de serie, met uitzondering van het PSC Peel Off Clearing Mask. Een optimaal effect in de volledige behandeling kan zo worden gegarandeerd. Onzuiverheden van de huid vragen om consistente en intensieve zorg. De PSC-serie leidt tot de normalisatie van een vette probleemhuid. De huid wordt als geheel verbeterd, de teint opgehelderd en gematteerd. De talgafscheiding van de huid wordt gereguleerd bij zowel over- als onder functioneren, tot normale hoeveelheid. Om congestie van talg en hoorncellen in de poriën te voorkomen, is een consistente thuiszorg met de PSC-preparaten absoluut noodzakelijk.

OIL FREE LOTION

30 ml


Een niet-vette, lichte 24-uurs verzorging met talgregulerende werking op de huid. De bodylotion heeft een normaliserend effect op de talgproductie van de vette probleemhuid.

SEBUM CLEANSING LOTION

125 ml


Een speciale preparaat dat de problematische, voor onzuiverheden-gevoelige huid reinigt. Het heeft een ontstekingsremmend, verhelderend en desinfecterend effect.